Η παραγωγή του Popz μεταφέρεται στην Ουγγαρία

Clock icon By: The historian

Με ανάμικτά συναισθήματα μπορούμε να σας ενημερώσουμε ότι η POPZ® μετακινεί την παραγωγή της ποπ κορν από το Slagelse στη Δανία στο Debrecen στην Ουγγαρία.

Η μετεγκατάσταση οφείλεται στην ανάγκη μείωσης του κόστους παραγωγής POPZ®, ιδιαίτερα του εργατικού δυναμικού. Είμαστε λυπημένοι για λογαριασμό των περίπου 30 εργαζομένων που θα χάσουν τη δουλειά τους σε αυτή την κίνηση. Οι σκέψεις μας είναι μαζί τους και τις οικογένειές τους. Το τμήμα πωλήσεων και η διοίκηση δεν θα επηρεαστούν από το κλείσιμο του εργοστασίου μας στο Slagelse. Θα συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε όλους τους Δανούς πελάτες και τις εξαγωγικές αγορές από τη Δανία. Όλοι οι πελάτες POPZ® θα διατηρούν τις κανονικές επαφές τους και θα υποστηρίζονται από την ίδια ομάδα πωλήσεων.

Αναμένεται ότι η παραγωγή στη Δανία θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2011.

Από τον Οκτώβριο όλα τα προϊόντα μας θα κατασκευαστούν σε ένα νεόκτιστο εργοστάσιο σχεδιασμένο απο την αρχη ως το πιο αποδοτικό εργοστάσιο παραγωγής ποπ κορν στον κόσμο. Το εργοστάσιο βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της Ουγγαρίας στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, το Debrecen. Η εγκατάσταση θα αποτελείται από τις γραμμές παραγωγής μας από τη Δανία, καθώς και την προστιθέμενη χωρητικότητα με νέες γραμμές. Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη εγκατάσταση παραγωγής ποπ κορν μικροκυμάτων. Με αυτήν την προσέγγιση, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε το μέλλον με ένα νέο εργοστάσιο δίνοντας εμφαση στην ποιότητα παρασκευής ποπ κορν