» ΙΣΤΟΡΙΚO ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕIΑΣ

1971

Ο Jim Watkins πουλάει την πρώτη του σακκουλα ποπ κορν μικροκυμάτων. Ο Jim πρωτοστάτησε στο ποπ κορν μικροκυμάτων στα τέλη της δεκαετίας του 1970 στην πρώτη του εταιρεία, την Golden Valley Foods. Η Golden Valley Foods μεγάλωσε για να γίνει η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής ποπ κορν στον κόσμο.

1991

Η Golden Valley Foods πωλείται στο ConAgra.

1999

Η Inline Packaging στη Μινεσότα έχει δημιουργηθεί με την παραγωγή ρολλού ροκανιού μικροκυμάτων.

Η Popz USA LLC στη Νότια Καρολίνα έχει δημιουργηθεί για να παράγει ποπ κορν μικροκυμάτων.

Η Popz ξεκίνησε τον Ιούνιο του 1999 ως μια νέα μάρκα ποπ κορν με πάνω από 250 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας διοίκησης.

2000

Η Popz εισέρχεται σε κοινοπραξία με τον κορυφαίο κατασκευαστή ετοιμου ποπ κορν στην Ιταλία, την Food Products International. Η FPI παράγει ετοιμο ποπ κορν  στο εργοστάσιό τους στη Gorizia και από το γραφείο πωλήσεων και το κέντρο διανομής στο Μιλάνο διαφημίζουν τα έτοιμα Popz και το ποπ κορν του φούρνου μικροκυμάτων ως την κορυφαία επωνυμία ποπ κορν στην ιταλική αγορά.

2001

Η Popz εισέρχεται σε κοινοπραξία παραγωγής (United Popcorn Company) με τη Δανέζικη εταιρεία Blomberg, η οποία ανήκει στον Torben Bødtker. Το Blomberg ιδρύθηκε το 1902, παράγει ποπ κορν έτοιμο για κατανάλωση από τη δεκαετία του 1950 και ήταν η πρώτη ευρωπαϊκή εταιρεία που εγκατέστησε γραμμή ποπ κορν μικροκυμάτων το 1991.

2002

Pegasus Κίνα LLC, Popz ‘κινεζική 50:50 κοινή επιχείρηση ιδρύθηκε με μια εγκατάσταση παραγωγής στο Shenzen. Η Popz είναι η πρώτη εμπορική ονομασία ποπ κορν μικροκυμάτων στην Κίνα. Οκτώ περιφερειακά γραφεία πωλήσεων καλύπτουν σημαντικές αγορές.

2005

Η Popz Poland ιδρύθηκε ως κοινοπραξία για να εργαστεί ως εταιρεία πωλήσεων και διανομής στην πολωνική αγορά.

2008

Η Blomberg στη Δανία αλλάζει το όνομά της σε Popz Danmark ApS (Popz Denmark) στη συνεχή προσπάθειά μας να εστιάσουμε στα Popz Popcorn ως βασικά προϊόντα μας. Η Popz είναι ηγέτης στην αγορά της Δανίας και είναι επίσης ο Δανέζικος διανομέας του γερμανικού αλκοολούχου ποτού Capri-Sonne.

2009

Η Blomberg στη Σουηδία αλλάζει επίσης το όνομα της εταιρείας στην Popz Sverige AB (Popz Sweden).

2010

Η Sterkinekor Popz ιδρύθηκε ως κοινοπραξία με τον κορυφαίο κινηματογραφικό όμιλο της Νότιας Αφρικής, Sterkinekor, στην αγορά της Popz Popcorn τόσο στην λιανική όσο και στους κινηματογράφους.

2011

Η παραγωγή στη Δανία κλείνει και οι γραμμές παραγωγής μεταφέρονται σε μια πλήρως νεοσύστατη μονάδα παραγωγής στην πόλη Debrecen της Ουγγαρίας, την εταιρεία Popz Europe Kft. Το εργοστάσιο Popz στην Ουγγαρία είναι η πιο σύγχρονη στον κόσμο παραγωγή ποπ κορν μικροκυμάτων.

Popz Agro Kft. Στην Ουγγαρία ιδρύεται ως κοινοπραξία για χύμα καλλιέργεια και μεταποίηση ποπ κορν στην κεντρική περιοχή καλλιέργειας καλαμποκιού του νότου.

Σήμερα

Σήμερα, η Popz είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει το μέλλον με την πιο σύγχρονη μονάδα παραγωγής στον κόσμο, μεγάλη εμπειρία και αφοσιωμένο προσωπικό σε όλα τα επίπεδα του οργανισμού.