ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΓΕΓΟΝOΤΑ ΚΑΙ
ΑΞΙΟΠΕΡIΕΡΓΑ

Vector image of a star Vector image of a star Vector image of a star Vector image of a star Vector image of a star

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΑΣ

Τόσο η Αμερικανική Διαιτητική Εταιρεία όσο και η Αμερικανική Ένωση Διαβήτη λένε ότι το ποπ κορν μπορεί να αντικαταστήσει το ψωμί για άτομα με δίαιτες ελέγχου βάρους

Ο ΛOΡΔΟΣ ΤΩΝ ΣΝΑΚ

Το ποπ κορν έχει περισσότερη πρωτεΐνη από οποιοδήποτε άλλο σιτηρό δημητριακών. Έχει επίσης περισσότερο σίδηρο από τα αυγά ή το ψητό βοδινό κρέας. Έχει περισσότερες ίνες από τα πατατάκια. Είναι το μόνο σνακ που είναι 100% ακατέργαστο ολόκληρο σιτάρι.

ΤΟ POPCORN
ΞΑΝΑΧΤΥΠA

Ο αραβόσιτος περιέχει μεγάλες ποσότητες πρωτεϊνών, βιταμινών και ανόργανων συστατικών. Βοηθά στην κατασκευή οστών και μυϊκών ιστών και βοηθά στην πέψη. Το ποπ κορν περιέχει περισσότερα αντιοξειδωτικά από τα φρούτα και τα λαχανικά. Τα περισσότερα από τα θρεπτικά συστατικά βρίσκονται στο "κύτος" ή στο κέλυφος και όχι στο χνουδωτό, λευκό μέρος.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙΜΑΣ ΤΑ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ

Σε Μεξικό ανακαλύφθηκε μια τελετή κηδείας 1.700 ετών που δείχνει έναν Θεό καλαμποκιού που φορά ένα ποπ κορν στο κεφάλι.

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι Αμερικανο- Ινδοί πίστευαν ότι τα πνεύματα ζούσαν ειρηνικά μέσα σε κάθε πυρήνα του ποπ κορν. Όταν οι πυρήνες θερμαίνονται, τα πνεύματα θυμώνουν τόσο πολύ που τα "σπίτια" τους θα αρχίσουν να ταρακουνίζουν. Όταν γινόταν πολύ ζεστό, τα πνεύματα ξεσπούσαν από τα σπίτια τους με μια πολύ θυμωμένη έκρηξη ατμού.

Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ
ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

Ο Χριστόφορος Κολόμβος φέρεται να εισήξε τα ποπ κορν στους Ευρωπαίους στα τέλη του 15ου αιώνα.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙA ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ

Ο Jim Watkins πουλάει την πρώτη σακκούλα ποπ κορν μικροκυμάτων. Ο Jim πρωτοστάτησε στον τομέα των ποπ κορν μικροκυμάτων στα τέλη της δεκαετίας του 1970 στην πρώτη του εταιρεία, το Golden Valley Foods.

ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Ο Popz ήταν ο σαφής νικητής της μεγαλύτερης και ευρύτερα διανεμόμενης εφημερίδας Popcorn Testin της Δανίας με τα ακόλουθα σχόλια από δύο σεφ και τον εκπαιδευτή της Σχολής Ξενοδοχείων και Εστιατορίων της Κοπεγχάγης: « Η γεύση τους ειναι όπως πρεπει να εχει κάθε ποπ κορν. Κερδίζουν χάρη στην τραγανότητά τους "

Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η προσοχή της Popz στην ποιοτική παραγωγή έχει οδηγήσει στην απόκτηση της Popz της υψηλότερης πιστοποίησης BRC Global Standard-Food (τεύχος 5) τον Ιανουάριο του 2006. Η PopZ με τηνπρώτη προσπάθεια να κερδίσει την αναγνώριση BRC είχε ως αποτέλεσμα η βαθμολόγησή της να είναι μια βαθμολογία «Α», και αποδίδεται σπάνια απο την πρώτη προσπάθεια.